SOPII PARHAITEN UUSIEN JA VANHOJEN RAKENNUSTEN LÄMMÖNERISTYKSEEN

Puukuituisen Isomodul – eristyselementin älykkään yksinkertaisen reunaprofiilin muodon ansiosta tätä rakennusmateriaalia on mahdollista käyttää kaikkein erilaisimmilla alueilla ääni- ja lämpöeristemateriaalina. Näin esimerkiksi askelten vaimentamiseen lattioiden valmistuksessa, seinä- ja kattoeristeenä tai puurunkoisissa rakennuksissa sisä- ja ulkovuoraukseen.

ASENNUS LATTIALLE

Isomodulia käytetään tässä tapauksessa ääni- ja lämmöneristysmateriaalina. Koko pinnalle asennettaessa saavutetaan myös ohuiden lattiamateriaaleiden tapauksessa paras mahdollinen eristys. Integroitu asennuslista on tarkoitettu lattialautojen, lyhyen lautojen tai parketin kiinnittämiseen naulaten.

Lattiamateriaalien liimaamiseen tai keraamisten laattojen asentamiseen. Ei ole väliä, onko asennettu aluspuulle tai koko pinnalle, joka tapauksessa saat Isomodulin avulla askelvarman ja äänettömän lattian.

Koko pinnalle asennettuna Isomodulin paneelit tarjoavat vierekkäin erinomaisesti ääni- ja lämmöneristetyn aluspinnan kaikkien levymateriaalien asentamiseen, mattojen, linoleumin,
korkkiparketin yms. liimamaiseen.

Isomodulin korkean kestävyyden ansiosta niille voi suoraan asentaa myös hyvin ohuita lattiamateriaaleja, kuten parketti, korkki- ja linoleumipinnat, laminaatti ja kaikki kelluvasti asennettavat lattiamateriaalit. Erityskerroksen paksuutta ei ole rajoitettu.

ASENNUS SEINÄLLE

Isomodulin avulla voi kerralla saavuttaa erinomaisen lämmön- ja ääneneristyksen sekä valmis seinän pinnan (seinän voi rapata myöhemmin). Sisätiloissa savitasoituksella voi saavuttaa  suurenmoisen tilan ilmaston. Myös käyttäen isomodulia ulkona voi päällystää pinnan erikoisella tasoitella.

Isomodul huolehtii myös seinien täydellisestä lämmön- ja äänieristyksestä. Asennuslistan ansiosta syntyy samalla tilaa säästävä alusrakenne erilaisten seinämateriaalien asentamiseksi. Isomodulin ja seinäpaneelin väliin voi jättää esimerkiksi sähköjohdot tai täyttää välit mineraalivillalla lisäeristystä varten. Mikäli haluat tapetoida seinän, toimi kuin lämpö- ja eristyslevylläkin (ks. lämpö- ja eristyslevyn asennus)

Ennen kaikkea ulkona ja kylmissä tiloissa käytetään lämmön- ja/tai äänieristyksen koko pinnale asennettua Isomodulia, jonka rungon takasivu on ilmastoitu.

Isomodulia voi kuin alusrakennetta käyttää myös rakennuslevyjen kiinnitysalustana 625 mm etäisyyden tapauksessa. Myös näin syntyy tilaa säästävä koko pinnan aukoton lämmöneristysratkaisu, mitä voi käyttää erilaisien seinämateriaalien aluspintana. Ulkoseiniä sisältä eristettäessä voi tarvittaessa asentaa Isomoduliin ja asennuslistaan höyryestemuovin.